Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

We zorgen voor uw website
en alles wat erbij komt kijken!

CRE8 zet uw bedrijf online in de kijker.
Van het ontwerp van uw website of webshop tot uw aanwezigheid op Google en sociale media.
We zorgen ervoor!

webdesign

Bij CRE8 houden we ons eerst en vooral bezig met het bouwen van gebruiksvriendelijke websites, webshops en webapplicaties.

Dat bouwen begint bij het standpunt van uw bezoeker. Want wat verwacht uw klant van uw website? Hierbij zetten we sterk in op gebruiksvriendelijkheid of usability. Zo loodsen we uw klant met het grootste gemak door uw sterk vormgegeven website of webshop.

Na een testfase op alle Windows- en Mac-browsers en op verschillende (mobiele) toestellen, leveren we u een webpagina af die voor elke klant een plezier is om te bezoeken.

Bekijk ons uitgebreid portfolio

online advertising

Adverteren via Google
Voor uw website is het erg belangrijk om hoog te scoren op Google, de belangrijkste leverancier van bezoekers. Bij het bouwen van uw website houden wij al rekening met zoekmachine-optimalisatie. Maar ook gericht adverteren via Google Adwords kan uw populariteit en zo uw score in de zoekresultaten verhogen.

Adverteren via sociale media
Naast Google-advertenties verzorgen we ook uw reclame op social media. Op platformen als Facebook en LinkedIn zorgen advertenties naar een gericht doelpubliek al snel voor een bereik van duizenden mensen.

social media

Wilt u uw bedrijf online in de kijker zetten? Dan mogen sociale media zeker niet ontbreken. Facebook, Twitter, LinkedIn, ze dragen allemaal bij tot een sterke online identiteit.

Ons team bouwt deze online identiteit graag voor u uit. We lanceren uw pagina’s, onderhouden ze met boeiende content en organiseren toffe acties om uw nieuwe website of webshop te promoten. Samen met een sterke website is dit de sleutel tot online succes!

fotografie

Het design van uw website of webshop staat of valt met straffe beelden. Kwalitatieve en professionele fotografie is dan ook een must voor elke nieuwe site. Graag sturen wij één van onze fotografen bij u langs om professionele foto’s te maken die wij dan verwerken in het design.

video productie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom is een bedrijfsvideo de ideale manier om uw bezoeker iets meer te vertellen over uw bedrijf of uw product. Van de opnames tot het bewerken van de video, wij zorgen er voor.

Bekijk de bedrijfsvideo die we voor Diresco ontwikkelde

copywriting

Welke teksten ga ik op mijn website plaatsen? Wat wil ik de bezoeker vertellen? Onze copywriter herschrijft uw teksten of schrijft nieuwe teksten voor uw website. Bij copywriting wordt ook steeds rekening gehouden met de SEO-zoekwoorden voor een goed resultaat in Google.

Van websites tot eigen applicaties

Naast het bouwen van websites en webshops heeft CRE8 ook enkele eigen producten op de markt gezet.

Facturen maken, offertes opstellen, klanten overzichtelijk beheren, het kost je als onderneming veel tijd. Tijd die je liever aan iets anders besteedt.

Dankzij CoManage maak je in een mum van tijd een factuur of offerte. Ook je agenda en projecten beheren gebeurt met onze tools in een handomdraai. Bovendien gebeurt alles digitaal en heb je al je documenten steeds bij de hand.

CoManage proberen?

Textsender is een online platform waarmee je aan zeer gunstige tarieven SMS'en kunt versturen naar het binnen- en buitenland. Verstuur hierbij SMS'en in bulk of 1 op 1.

Denk bij SMS marketing aan het automatisch versturen van een verjaardagsboodschap naar je klanten, breng je klanten direct op de hoogte van je nieuwste aanbiedingen of breng je klanten op de hoogte van je jaarlijkse sluiting.

Textsender proberen?