Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer

In 6 stappen naar uw ideale website

Elk project begint met een goed gesprek.
Vanaf de kennismaking tot de lancering werken we uw website creatief en nauwkeurig uit.
Met onze out-of-the-box mentaliteit en focus op maatwerk zorgen wij ervoor dat uw website erbovenuit springt.

Kennismaking

Voor een ontmoetingsgesprek nodigen we u graag uit op ons kantoor of komen we naar u om ons team en onze werking voor te stellen.

Intake gesprek

Na de ontmoeting bespreken we graag wat uw online plannen zijn voor uw bedrijf. Na dit gesprek kunnen we voor u een offerte opstellen en een concept uitwerken.

Concept

Wilt u met ons in zee? Dan starten we met een brainstorm om het concept te bepalen. Zo onderzoeken we de noden van de bezoeker en ontwerpen we de wireframes en schetsen van uw website of webshop.

Design

Op basis van de wireframes en schetsen gaan we dan aan de slag met het design. Het resultaat? Een mooi ontworpen website die de bezoeker onderdompelt in de sfeer van uw bedrijf.

Coderen en testen

Ziet u het design helemaal zitten? Dan is het tijd voor de coding fase, waarin het ontwerp wordt omgezet naar webpagina’s. Hierbij dragen we usability hoog in het vaandel. Zo is elke website responsive, om de bezoeker het hoogste gebruiksgemak te bieden. Na het coderen testen we de website op verschillende browers (Safari, Google Chrome, Firefox, Internet Explorer) op Windows en Mac. En dit op zowel desktop-computers als smartphones en tablets.

Lancering

De website werkt zoals het hoort en u bent tevreden? Dan kan de pagina online! We plaatsen de site op een door ons voorziene server of een door u aangeleverde FTP. Op de dag van de lancering staan we ook steeds paraat om mogelijke bugs of problemen op te lossen.Kom bij ons langs!